Over site beheer Vakantieland Roemenie

Aansprakelijkheid
De redactie, medewerkers, uitgever en verspreider van Vakantieland Roemenie gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan de publicatie. Niettemin sluiten zij elke aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer op de website Vakantieland Roemenie aantreft. Wij aanvaarden ook geen enkele verantwoordelijkheid voor geleden schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit contacten met of via de organisaties en instanties, die op deze pagina’s worden genoemd, nog voor het gebruik van de informatie op deze pagina’s weergegeven.

Opgenomen links
Links naar site buiten “Vakantieland Roemenie” zijn alleen opgenomen als service naar onze gebruikers. Het feit dat deze links op onze site zijn opgenomen betekenen op geen enkele wijze dat de webmaster verantwoordelijk is voor de informatie die op die sites is opgenomen, nog voor het gebruik van die sites. Alle hyperlinks worden om de 3 maanden gecontroleerd, zodat er heel weinig dode links voorkomen. Is er toch een site die verdwenen lijkt van de aardbol, dan zou ik u dankbaar zijn als u  mij een mail stuurt.

Onze WEBshop-Partners
Sommige links verwijzen naar aangesloten webshops en hun producten, inclusief informatie over betalingsmogelijkheden, bezorgkosten en contactgegevens. Van de meeste webshops ontvangt u na uw bestelling een bevestiging via e-mail. Hierin staan de contactgegevens van de desbetreffende partner.

Leveringsvoorwaarden en betaling
Onze partners voeren een eigen beleid ten aanzien van het leveren van producten (sommigen leveren ook in het buitenland) en de betaling. Wij verzoeken u dan ook de websites van onze verschillende partners te raadplegen voor meer informatie.

De bestelling
Bestellen doet je direct bij onze verschillende partners op hun eigen website. “Vakantieland Roemenie” heeft hierdoor geen informatie over de producten die je hebt besteld. Vragen over je bestelling en levering kun je richten aan de webshop waar je de bestelling hebt geplaatst.

Opgenomen eigenaren en huurders — Roemenie Vakantieland levert een listing service. Daardoor kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor de correctheid van de informatie in de advertenties. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om hun eigendom goed te beschrijven door onze listing service en het is de verantwoording van de huurders om de juistheid van de opgenomen gegevens te controleren tot het niveau dat zij noodzakelijk achten. Opgenomen informatie is door Roemenie Vakantieland niet gecontroleerd. Roemenie Vakantieland geeft geen enkele impliciete of expliciete garanties over de opgenomen informatie in onze listing service. Roemenie Vakantieland is niet verantwoordelijk voor foutieve vertalingen of typefouten. Om toch een zo goed mogelijke service te bieden vragen we zowel huurders als verhuurders ons te informeren over elke ervaring, zowel positief als negatief, met de listing of huurperiode.

Contracten tussen huurders en eigenaars — Roemenie Vakantieland is een listing service. Roemenie Vakantieland wil op geen enkele wijze betrokken worden, ook niet als tussenpersoon, om partij te zijn in welk contract dan ook. Alle contracten tussen huurders en eigenaars zijn de verantwoording van die betrokken partijen. Roemenie Vakantieland is niet verantwoordelijk voor welk meningsverschil dan ook welke voorvloeien uit een dergelijk contract

Eigenaars — Indien Roemenie Vakantieland niet in staat is het beloofde niveau van dienstverlening te leveren door welke oorzaak dan ook, inclusief maar niet beperkt tot totale stoppen van de services, oorlog, nalatigheid, kan nog Roemenie Vakantieland, noch de eigenaar of webmaster verantwoordelijk gehouden worden voor welke gevolgschade dan ook welke uitgaat boven het evenredige deel van de kosten welke betaald zijn door de eigenaar voor de niet geleverde services. Bovendien behoud Roemenie Vakantieland zich het recht voor de listing periode uit te breiden met een periode gelijk aan de periode dat de services niet verleend zijn, in plaats van een terugbetalingsregeling.

Listing beëindiging beleid — Roemenie Vakantieland listing service loopt op een jaarlijkse basis. Roemenie Vakantieland kan geen geld terug geven indien een listing wordt beëindigd door de eigenaar.

Inactiveren van de Listing — Indien u uw eigendom van de listing service wilt verwijderen kunnen we tijdelijk uw listing inactiveren en op een toekomstige datum weer activeren. Uw Roemenie Vakantieland listing, hoewel niet geactiveerd, blijft doorlopen gedurende de originele periode en de vernieuwingsdatum blijft ongewijzigd. (De vernieuwingsdatum wordt dus niet opgeschoven meteen periode die gelijk is aan de periode dat uw listing gedeactiveerd is).

Klachten van huurders — Vakantieland Roemenie behoud zich het recht voor elke listing te beëindigen. In de meeste gevallen zal dit het gevolg zijn van klachten van huurders, maar Vakantieland Roemenie behoud zich het recht voor dit naar eigen inzicht en voor elke reden te doen.

Advertentie tarieven — Roemenie Vakantieland advertentie tarieven kunnen wijzigen zonder berichtgeving, maar alleen voor perioden welke nog niet zijn ingegaan.

Door het gebruik of de continuering van het gebruik van de services van Roemenie Vakantieland gaat u akkoord met de voorwaarden en uitsluitingen van deze disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *